Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
Aanmelden
Natuurlijk afscheid in De Maartjestuin.

Afscheid in de natuur zorgt ervoor dat alle laatste wensen samenkomen op een zeer betrokken en liefdevolle wijze. Liefdevol afscheid nemen en herdenken staan hierbij centraal voor een blijvende en troostende herinnering. In de tuin ben je helemaal los van de sfeer van de aula, van een crematorium of begraafplaats, wat heel ontspannend kan zijn. Bovendien kun je net zoveel tijd nemen als je zelf nodig denkt te zijn.

De volgende foto’s geven een mooi beeld van een afscheidsbijeenkomst in De Maartjestuin.

"Tussen de bloemborders op een prachtige plek stond de kist met daaromheen de nabestaanden."

Mooi was dat!

Er waren toespraken en muziek, de koeien in het omliggende weiland kwamen zelfs hun steun betuigen hoe Na de toespraken was er een ongedwongen samenzijn en werd er getoost met een wijntje en waren er wat lekkere hapjes. Vervolgens werd de overledene met de auto naar het crematorium gebracht. Het was een waardig afscheid.

De Maartjestuin beschikt over de benodigde geluidsapparatuur en er zijn ook mogelijkheden op het gebied van de catering rondom de uitvaart of afscheidsceremonie. Een kopje koffie of thee eventueel met huisgemaakte cake of koek, een drankje of sapje met hapjes na de tijd, wij regelen het allemaal voor u. Omdat uw persoonlijke wensen voorop staan, bieden wij alleen maatwerk.

Neem voor informatie en mogelijkheden daarom contact op via: tel: 06-23927380 of e-mail: info@demaartjestuin.nl

De Maartjestuin Marjon van Berkel

Bezoekerstuin.
Nederlandse Tuinen Stichting

Maartjestuin is aangesloten bij de NTS (Nederlandse tuinenstichting).

Nieuwsbrief.Meld u nu vrijblijvend aan voor de nieuwsbrief en mis geen enkel tuin nieuws.